Ja! Ik ga bij jou een boudoir fotoshoot doen, zeker weten!

Ik ontmoette Priscilla op een bruidsbeurs, de klik was er al snel en is ook gebleven!

De openhartige, lieve en spontane Priscilla is verliefd en gelukkig met haar geweldige man Torval. Zij vertelde mij dat Torval en zij elkaar altijd op een bijzondere manier proberen te verrassen. Ik was direct onder de indruk. Want wie wil nou niet zo’n relatie!

Kleine en grote verrassingen wisselen elkaar af en Priscilla wilde hem nu eens echt verrassen! Niet alleen om Torval volledig sprakeloos te maken maar ook om zichzelf een cadeau te doen. Soms ben je even vergeten na een periode waarin van alles is gebeurd hoe mooi je bent, hoe vrouwelijk je bent en hoe fijn het is om daar even helemaal op gefocused te zijn.

Op de beurs vertelde ik haar over mijn werk en hoe ik dat het liefste aanpak en we maakten gelijk de afspraak om de Boudoirfotoshoot binnenkort in te plannen.

In dit blog wil ik je een aantal van de geweldige foto’s laten zien die we maakten en waarvan haar verloofde stijl achterover sloeg toen hij ze zag. Omdat Priscilla dit gedurfd heeft en omdat hij voor eeuwig zijn prachtige vrouw kan bewonderen als hij de luxe portretbox opent.

En volgens mij….. komt er straks zeker ook nog een hele mooie foto van Priscilla aan de wand te hangen!

Dit is wat Priscilla mij schreef in 1 van de vele mails die we met elkaar gewisseld hebben.

Om nooit meer te vergeten!

Hoi Mireille,

Nog compleet onder de indruk van onze afspraak van vanmiddag… hierbij even een reactie…

Everyone deserves to feel special once in a while… en speciaal heb ik mij gevoeld.

Het op je gemak gesteld worden met een warm ontvangst, het onderlinge vertrouwen, de professionaliteit, de creativiteit, de schaterlach waar tussendoor heerlijk ruimte voor is, maar bovenal het gevoel dat je krijgt weer mens te zijn, een prachtige vrouw te zijn. Vol energie richting huis na de shoot om vervolgens volledig ontroerd bij de volgende afspraak de prachtige resultaten te zien krijgen.

Wauw, wat een bijzondere fotografe ben je als je ervoor kan zorgen dat ik mijzelf tegelijkertijd zo ontzettend herken in de foto’s, maar ook zo geraakt wordt door diezelfde herkenning. Dankjewel dat je mij weer even mens hebt laten voelen, mezelf hebt laten zijn, dank voor deze onvergetelijke ervaring en geweldige foto’s!

Tot over een week of vier!

Lieve groetjes, Priscilla

 

Boudoir fotoshoot bij boudoirfotograaf Mireille Poeisz Boudoir fotoshoot bij boudoirfotograaf Mireille Poeisz Boudoir fotoshoot bij boudoirfotograaf Mireille Poeisz Boudoir fotoshoot bij boudoirfotograaf Mireille Poeisz Boudoir fotoshoot bij boudoirfotograaf Mireille Poeisz Boudoir fotoshoot bij boudoirfotograaf Mireille Poeisz

 

Post A Comment