Vereeuwig de mooiste versie van jezelf samen met mij

Een boudoir fotoshoot is een zeer exclusieve, stijlvolle en persoonlijke lingerieshoot.
Een dag voor jezelf om nooit te vergeten.
Een boost voor je zelfvertrouwen,
Een waardevolle herinnering voor de rest van je leven.

Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

B

Boudoir fotoshoot

Je wordt in je mooiste lingerie op een romantische en sensuele manier, maar vooral artistieke manier, gefotografeerd. De shoot staat alleen maar in het teken van beauty, lol en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

En de locatie? Die kun je helemaal zelf kiezen! De studio, een prachtig gedecoreerde slaapkamer, een vintage, exclusief landhuis of een romantische zomerdag in het veld. Ook je bruidssuite is een leuke optie. Je kan nu ook op Ibiza met ons fotograferen. Klik hier voor informatie hierover.

Een boudoir fotoshoot geeft je een boost aan zelfvertrouwen door de prachtige foto’s die je als resultaat krijgt. Je voelt je weer vrouwelijk, sexy en verleidelijk en gaat na de ontspannen fotosessie blakend van zelfvertrouwen weer naar huis.

De mooie beelden die we maken, kan je voor jezelf houden maar het is ook een heel bijzonder cadeau om deze sensuele beelden in een luxe album aan je partner te geven. Maar er zijn natuurlijk ook talloze manieren van printen om een prachtig kunstwerk aan de muur te hebben.

V

Voorbereiding

Ideale voorbereiding voor jouw boudoir fotoshoot

 • Stuur mij na onze eerste kennismaking een moodboard met foto’s die jouw smaak zijn.
 • Zorg dat je uitgerust bent, badder, scrub en smeer uitgebreid de weken voorafgaand aan de shoot.
 • Is het zomer? pas op met het ‘Duo Penotti effect’ (armen bruin, je lichaam nog winterwit..) Maar: gebruik geen zelfbruinende crèmes! (deze kleuren op de foto oranje….).
 • Neem een niet vette zijde zachte body olie mee.
 • Heb je visagie bijgeboekt? Kom dan zonder make up maar met een gereinigde huid.
 • Doet onze haarstylist je haar? Zorg dat het haar droog is en de dag ervoor gewassen.
 • Kies lingerie die mooi past en je rondingen ondersteunt (ook als je ligt).
 • Breng lekker opvallende chique sieraden mee (te klein is voor de foto niet interessant).
 • Must bring! High heels, stockings en het lievelingsshirt van je partner.
 • Oefen in de spiegel met je mooiste blik en kijk hoe je lichaam het mooist is als je staat, ligt of zit.
 • En als laatste … zorg dat je agenda leeg is die dag, het is een dag waar jij centraal staat, jouw dag uit!
Voorbereiding boudoir fotoshoot, boudoir fotografie door Mireille-Poeisz
Visagie en Voorbereiding boudoir fotoshoot, boudoir fotografie door Mireille-Poeisz

S

Shoot dag

Jouw dag!

 

Dan is het zover, de dag is aangekomen dat je bij mij in de studio of op de afgesproken lokatie komt. We hebben elkaar al een paar keer gesproken, we weten wat je wensen zijn, en waar we willen gaan fotograferen.

Als je binnenkomt spreken we de settings door en welke lingerie/ kleding je gaat dragen. De visagiste zal je daarna mooi opmaken en je haren worden gedaan. Dan gaan we fotograferen. Alles wat we doen gaat in overleg en in alle rust.

We doen alleen dingen waar we ons goed bij voelen, dat spreken we af en daar houden we ons aan. Na een paar uur zo bezig te zijn geweest, ga je met een plezierig gevoel naar huis.

Ik zal de beelden in de dagen erna gaan uitzoeken, bewerken en klaar zetten zodat jij ze in een volgende afspraak in mijn studio kan bewonderen en uitzoeken welke je in je album, in een portretbox of groot aan de muur wilt hebben.

De bestelling zal dan binnen een maand (afhankelijk van je wensen, een boek duurt langer dan een enkele afdruk) bij mij binnenkomen, ik controleer dan alles en zal je direct uitnodigen om jouw spullen bij mij op te komen halen.

Een exclusief cadeau voor je partner heb je met deze cadeaubon

C

Cadeaubon

Verras je partner

Wil je je partner een mooi cadeau geven voor een speciale gelegenheid dan is onze cadeaubon een absolute aanrader. Je geeft je partner een overgetelijke ervaring waar zij nog haar hele leven met trots op terug kijkt. Wat je cadeau geeft met de waardebon, bepaal je helemaal zelf.

Bestel je cadeaubon

Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

Het op je gemak gesteld worden

en de schaterlach

Wil je mijn tips, informatie, acties en ontwikkelingen blijven volgen?

V

Veel gestelde vragen

1. Hoe maak ik een afspraak voor een boudoir sessie?

Als je slechts een paar vragen hebt of een afspraak wilt maken kan je me altijd bellen tussen 09u00 en 20u00 bellen of sms-en op mijn mobiele nummer: 00 31 6 518 23 122. Als ik niet opneem, laat dan alsjeblieft een voicemail bericht achter zodat ik je kan terugbellen. Je kan me ook een bericht sturen via Mireille@MireillePoeisz.com.

2. Kan ik een cadeaubon kopen?

Ja, ik heb mooie cadeaubonnen die heel mooi ingepakt worden zodat je een uniek persoonlijk cadeau aan je partner kan geven. Je partner zal zich gestreeld voelen dat jij haar dit cadeau geeft, het is een duidelijke boodschap dat je haar prachtig vindt! Je geeft dit cadeau onder de kerstboom, voor Valentijn, voor haar verjaardag of gewoon als tussentijdse verrassing.

Cadeaubonnen zijn een geweldig cadeau en samen te stellen naar jouw persoonlijke wensen. Neem contact op voor het bestellen van je cadeaubon.

3. Waar gaan we fotograferen?

We kunnen in mijn studio fotograferen maar het is misschien nog wel veel leuker om daar te fotograferen waar jij je het meest op je gemakt voelt! Bovendien is het erg leuk om de bruidssuite te gebruiken die je ook bij je bruiloft gaat overnachten. De kosten van huur van een lokatie zijn dan voor eigen rekening.

4. Hoe lang van te voren moet ik een datum plannen?

Veel vrouwen willen hun boudoir fotoshoot tussen de 2 weken en 2 maanden van te voren plannen. Op deze manier kan je rustig je outfit(s) uitzoeken en je zelf uitgebreid voorbereiden op de shoot. Maar natuurlijk kan het ook zo snel mogelijk als je de boudoirshoot als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau wilt geven. Houd wel rekening met een levertijd van ong. 4 weken voor een fotoalbum.

5. Mag ik een vriend, vriendin of mijn man meenemen?

Vaak krijg ik de vraag of je een vriendin mee mag nemen. Natuurlijk mag dat. Maar houd het wel bij 1 vriendin. Zij kan het vooral gezelliger maken, je aan het lachen maken of kan je helpen met het kiezen van je outfit. Laat het me op voorhand wel even weten als je haar meeneemt. Ik geef er de voorkeur aan dat er geen mannen meekomen tijdens de shoot. Dit omdat het een intieme vrouwen shoot is.

6. Wie doet de visagie en haarstyling?

Ik werk samen met een professionele visagiste en haarstyliste die voor jou de perfecte make up en haarstyling kan doen. Dit zijn opties die ik bied bovenop de sessiekosten. De kosten hiervoor kunnen bij elk pakket toegevoegd worden. Als je dit bij mij wilt laten doen moet ik dat uiterlijk 2 weken voor de afspraak weten, zodat ik de visagiste kan reserveren voor die dag. Dit bespreken we allemaal als we de afspraak plannen.

7. Je geeft aan dat de foto’s professioneel ge-edit worden. Wat wordt er gedaan?

Alles wat ik standaard aan editing doe met jouw foto’s is: Huidverzachten, rimpeltjes verzachten, oneffenheden, beschadigingen, roodheid verwijderen, tanden witter maken, ogen oplichten en verzachten van cellulite. Standaard doe ik geen aanpassingen aan je lichaamscontouren. Maar, als je specifieke wensen hebt hieromtrent kan ik de foto’s hierop professioneel verder bewerken tegen een vast uurtarief.

8. Ik zie altijd zulke mooie vrouwen bij de boudoir shoots. Ik ben bang dat ik nooit zo mooi op de foto kom als zij.

Niemand is perfect. Ik fotografeer vrouwen in alle leeftijden, vormen en maten. Boudoir is er werkelijk voor elke vrouw. Waarom iedereen op de foto’s er zo mooi uit ziet, komt door de manier van belichten en poseren waardoor je er op zijn mooist uit komt te zien. Iedere vrouw is uniek en heeft haar eigen schoonheid. Als we gaan poseren en je ziet straks het resultaat voel je je vanzelf een echt supermodel.

9. Ik ben heel nerveus voor deze fotosessie. Hoe moet ik poseren?

Ik zal je elke stap van de fotoshoot begeleiden. Ik verwacht niet van je dat je het poseren uit jezelf al kan. Ik zal je sturen in wat je moet doen, hoe je moet kijken, hoe je moet staan, zitten of liggen. Belangrijk voor mij is om te weten wat jouw favoriete delen van je lichaam zijn, waar ben je trots op.

Uiteindelijk zal je zien dat we vooral plezier maken en je loopt de studio met veel zelfvertrouwen weer uit!

10. Hoe kan ik betalen? En kan ik in termijnen betalen?

Ik accepteer in de studio contante betalingen en vooraf kan je per bankoverschrijving betalen. Ik beschik niet over een pinapparaat. Gespreid betalen is mogelijk, hierover maken we persoonlijk afspraken.

11. Wanneer moet ik betalen?

De factuur dient voorafgaand aan de shoot te zijn voldaan. We plannen de shoot met veel zorg en aandacht en willen graag dat je serieus bent met je plannen voor een boudoirshoot. De afspraak met jou is pas bevestigd als de betaling binnen is. Mocht  je de afspraak onverhoopt en om een dringende reden moeten verzetten dan kunnen we de shoot verplaatsen naar een andere dag, maar dat kan alleen minimaal 10 dagen van te voren. Indien je later de afspraak verzet zal ik 25% van de kosten aan je moeten berekenen.

12. Mijn reistijd is heel lang naar jou toe, kan ik in de buurt overnachten?

Veel dames overnachten in de buurt. Zo wordt de fotosessie niet alleen een dagbeleving maar maak je er een heerlijke paar dagen van! In de omgeving zijn mooie hotels te boeken. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Hotel De Weverij. Hier zijn mooie en ruime kamers te boeken. Overleg je wensen even met mij voordat je boekt!