Te oud voor een boudoirshoot.

Boudoirfoto’s laten maken is zeker niet alleen voor jonge meiden!

Boudoirfoto’s, het blijft een apart fenomeen.

Op Facebook postte ik ooit een bericht met een vraag hoe er over boudoirfotografie wordt gedacht.

Dat bericht ging zo:

wil je mij eens helpen om te begrijpen hoe er over boudoirfotografie gedacht wordt? Elk antwoord is goed en ik ga je er niet persoonlijk op beoordelen. Pure nieuwsgierigheid!
A: Boudoirfoto’s zijn prachtig maar niet geschikt voor mij, ik ben niet fotogeniek!
B: Boudoirfoto’s zijn voor vrouwen die zichzelf geweldig vinden..
C: Boudoirfoto’s zijn geweldig, voor iedere vrouw bijzonder en ik wil het ook zeker een keer meemaken of ik heb het al meegemaakt.

Wat een geweldige reacties heb ik daar op gehad! Heel veel A-keuzes, nog veel meer de C keuzes en gelukkig nooit een B gezien in de reacties. Op enig moment mist een dame een antwoord, namelijk:

D: alleen voor jonge meiden

Het verbaasde me want de gemiddelde leeftijd van mijn klant is 43. Dat betekent dat ik klanten heb die varieren in leeftijd van 23 tot en met 64 jaar.
Boudoirfoto’s laten maken heeft niets met leeftijd te maken maar alles met de wens om een mooie serie foto’s te hebben.
Als cadeau voor jezelf of je partner, als herinnering aan wie je nu bent en hoe je er nu uit ziet, of omdat je eigenbeeld niet zo klopt met wie je nu bent na een periode van afvallen en je hebt meer zelfvertrouwen nodig.
Er zit zoveel achter de wens om je boudoirfoto’s te laten maken dat het voor elke leeftijd een geweldige ervaring is om te doen.

Maar hoe kan ik het beter verwoorden dan dat mijn recente klant Jacqueline nadat ze haar boudoirfoto’s heeft laten maken?

‘…  Ik ben in de menopauze, mijn lichaam ziet er niet meer uit. Mijn man gaf mij dit cadeau juist omdat ik er zo over dacht.
En om mij te laten weten en te laten zien dat ik er nog steeds aantrekkelijk uit zie. Een rijpere vrouw is juist prachtig want ook daar wordt geweldig mooie lingerie voor gemaakt.
Dat geeft al een kick. En Mireille weet dit als geen ander prachtig vast te leggen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan, ben 55 jaar en trots op hoe ik er nu uit zie. (En dat is geen maatje 36)….’

Wil je zelf ook zo’n mooie ervaring of eens met mij van gedachten wisselen, neem gerust dan vrijblijvend contact met me op.

te oud voor boudoirfoto's te oud voor boudoirfoto's te oud voor boudoirfoto's te oud voor boudoirfoto's te oud voor boudoirfoto's    te oud voor boudoirfoto's

Post A Comment