Boudoirfotoshoot gepland? Top 10 Props om jouw boudoirfoto’s nog mooier te maken

BoudoirFotoshoot gepland?

Om je te helpen het resultaat van jouw boudoirfotoshoot nog mooier en persoonlijker te maken heb ik hier een lijst met 10 leuke props voor je samengesteld die je mee kan brengen naar jouw fotoshoot.

1. Kant en zijde is een must have voor je boudoirfotoshoot. Kant maakt elke foto sexier door de juiste delen van de huid ermee af te dekken. Het is teasing om net iets af te dekken met een laagje kant. Zijde is prachtig omdat het heel mooi de vrouwelijke vormen accentueert als het over je huid ligt.

Boudoirfotografie Masterclass

2. Items die de hobby van je partner benadrukken zijn immens sexy voor je partner. Het favoriete sportshirt, zijn motor, de honkbalknuppel of jullie favoriete fles wijn maakt dat jij je boudoirfotoshoot heel persoonlijk maakt. Golf fanaat? Laat zien dat je overweg kan met de 9!

Lingerie-vrouwelijk-empowerment-pleasurements-mireille-poeisz-Boudoirfotografie-Oss

3. Sieraden! Diamonds are a girl’s best friend! Een prachtige grote ring, een superlange parelketting of een mooie halsketting geven net dat beetje extra uitstraling aan de meest klassieke boudoirposes tijdens jouw boudoirfotoshoot. Is dit je bruidsboudoirsessie, neem dan naast je bruidslingerie, je sluier en je verlovingsring zeker mee, die mogen niet missen.Sieraden mogen echt niet ontbreken bij jouw boudoirfotoshoot

4. Veren geven een heel delicate engelachtige sfeer aan je foto’s en maakt het sensueler. Ook voor de bruiden een heel mooi idee.

5. De kleding van je partner is heel sexy om mee te nemen bij je boudoirfotoshoot. De stropdas of een oversized hemd. Veel mannen fantaseren over hun vrouw die zijn kleding draagt. Combineer zijn stropdas met een paar supersexy dij-hoge laarzen en je hebt een mega sexy boudoir foto.

Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss

6. Hoge hakken, stiletto’s, boven de knie laarzen of stoere cowboyboots zijn altijd een succes. Ook een paar simpele gympen kunnen geweldig zijn zolang je ze maar combineert met de juiste items. Combineer de gympen eens met het skateboard van je man of met zijn visgerei…Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

7. Bloemen en rozenblaadjes op het bed of in bad of in je hand staan garant voor super romantische boudoir foto’s!

8. Wil je meer sexy foto’s? Visnet kousen en bodystockings zijn daar een must voor. Deze hebben een wat erotischer look dan de shorts van je vriend.

9. Nog sexier wordt het als je items meeneemt als vrouwen handboeien, maskertjes en blinddoeken. Na het uitkomen van Fifty Shades of Grey wordt er steeds meer gewerkt met deze items in de boudoirfotoshoot. Zo laat je je fantasiekant zien in de foto’s voor je partner, het verbreedt je horizon en houdt je relatie spannend.

55 jaar-boudoir-fotografie-Mireille Poeisz-Oss

10. Deze tip mag je zelf aanvullen, alles wat hierboven staat is super maar misschien heb jij nog wel een heel mooi idee. Bespreek dit met de fotograaf zodat je zeker weet dat het past in jouw fotoserie die je als resultaat van jouw boudoirfotoshoot krijgt!

Mijn basis tips:

Ga naar www.firstlayerbeenmode voor supersnelle levering van de mooiste kousen voor jouw fotoshoot of kijk bij Konings Bodyfashion in Oss voor de grootste keus in prachtige lingerie en professionele hulp om de juiste outfit voor jou te vinden.

Post A Comment