Boudoirfotoshoot en waarom je dit zou moeten doen

BOUDOIRFOTOSHOOT

‘De liefde van je leven ben je zelf’ 

In 2017 leerde Mireille en ik elkaar via Facebook vanuit zakelijke optiek kennen. Vanuit het werk wat we doen maakten we op dat moment bij elkaar los wat we nodig hadden. Ik wilde heel graag een boudoirfotoshoot bij Mireille doen maar was daar toen nog niet aan toe. Dat vertelde ik haar ook en ze respecteerde dat. We hebben een speciale band waarbij we niets van elkaar verwachten en daarbij delen we wat ons lief is.

Eind 2017 heb ik meer afstand genomen omdat ik dat door mijn eigen situatie waarin ik op dat moment verkeerde nodig had. Natuurlijk volgde ik haar in het fantastische werk wat Mireille doet en ik zag op Facebook dat ze naar Amerika gaat verhuizen. Wat een gemis dacht ik toen en tegelijkertijd was ik me niet bewust van de wens die ik nog had. Totdat er 4 weken geleden iemand speciaals in mijn leven is gekomen die jarig was en ik een cadeau wilde geven. Dat cadeau was vooral voor mezelf maar hoe mooi was het dat het in gedachten ook voor een ander zou zijn.

Omdat ik niet van té veel voorbereiding ben, dan ga ik overal over nadenken en moet het allemaal perfect zijn, mocht het van mij ook snel plaats vinden. ’Mooie spullen heb ik genoeg, ik doe het met wat ik heb en de visagie en mijn haar kan ik zelf wel doen’ zei ik tegen Mireille. Nooit verwacht dat ze daar mee in zou stemmen maar ze was er enthousiast over en een week later kon ik in haar prachtige studio en omgeving terecht… Ik had de dag ervoor nog wel prachtige kousen gekocht want die mochten niet ontbreken bij dat setje wat ik vorig jaar had gekocht maar nog bijna niet had gedragen.

Het was een prachtige zonnige dag dus we konden ook naar buiten, daar waar ik veel van houd, de buitenlucht. Hoe mooi om daar in de mooiste tijd van het jaar, het voorjaar met alle pracht en praal van de natuur, deze fotoshoot aan mezelf geven. En geloof me, het was één groot cadeau, vanaf het moment dat ik aankwam totdat ik weg ging was een feest.

Natuurlijk is zo’n dag van de boudoirfotoshoot spannend, voordat je er aan begint weet je niet hoe het je vergaat, maar ik heb het laten gebeuren en dat was het beste wat ik had kunnen doen. Mireille stelt je op je gemak, er is wat gezonds en lekkers en de plek helpt zeker ook mee met het vrije gevoel wat er ontstaat tijdens een boudoirfotoshoot.

Mireille had setjes gemaakt van de kleding die ik mee had genomen en ik liet me meeslepen in de sfeer die ontstond…. In het begin heb ik erg veel gelachen, tijdens mijn werk zeg ik vaak dat ik niet heb gezegd dat het makkelijk is. Nou, dat zegt Mireille ook en ik vond het zo komisch want het was precies zoals ze zei, ‘ik heb niet gezegd dat het makkelijk is’. De poses die ik vooral in het begin aan heb genomen waren dus ook niet echt gemakkelijk maar het resultaat is verbluffend en het was fantastisch om te doen. En dat de poses ongemakkelijk waren is helemaal niets van te zien 😉

Toen we naar buiten gingen vond ik het helemaal niet raar om daar in lingerie met wat luchtigs er omheen te lopen. Alsof het dagelijks werk was, maar niet heus, liepen we van plek naar plek. En ineens besefte ik me iets, dit was het gevoel wat je hebt als je trouwfoto’s maakt en in het middelpunt staat. Ik ben nooit getrouwd geweest, heb geen kinderen en heb daarom nooit zoiets speciaals als dit voor mezelf gedaan. Nu ik een gelukkige vrouw ben en van mezelf houd gun ik mezelf dit. Op het moment dat ik me bewust was dat dit het gevoel was wat je hebt als je trouwfoto’s maakt zag ik een dag als trouwen, wat je voor jezelf doet, in een heel ander perspectief. Wat is het bijzonder dat je dat gevoel mag ervaren in je leven en wat ben ik dolgelukkig dat ik mezelf deze boudoirfotoshoot heb gegund.

Een week na de boudoirfotoshoot kwam ik de foto’s bekijken, ik vond het spannend maar kon me niet voorstellen dat het niet mooi zou zijn. Toen Mireille me de foto’s liet zien kon ik alleen maar huilen van trots en geluk. Ik kon me niet voorstellen dat ik dat was, het was zooooooo mooi. Onbeschrijfelijk zelfs wat je ziet en wat het met je doet om jezelf op die manier ‘vast gelegd’ te laten hebben. De ene foto was nog mooier dan de andere en dan moet je nog gaan kiezen ook, maar dat is gelukt hoor.

Mireille vroeg of ik tekst of een quote in het album van mijn boudoirfotoshoot wilde, daar had ik nog helemaal niet over nagedacht dus ik zei dat dat wel kwam als het er is…en de ochtend er na was de quote er: De liefde van je leven ben je zelf. Ik zie nu al met smacht naar het album uit, om naar de liefde van mijn leven te kijken, mezelf.

Dankjewel lieve Mireille dat je me deze ervaring hebt gegeven, dat veel vrouwen dit mogen ervaren en zoveel van zichzelf mogen houden dan ik. Samen maken we een mooie wereld en Mireille, jij hebt daar een groot aandeel in met het prachtige werk wat je volbrengt…

Liefs Miranda

 

2 Comments

  • Ton Stappers

    Ze zijn echt geweldig Miranda, heb vluchtig wat mogen zien maar wat een mooie heerlijk ontspannen foto’s

  • Leo Nijnens

    Heel mooie foto’s Miranda.
    Je ziet er gelukkig uit.
    Geniet van het Leven.

Post A Comment