De foto’s van de Boudoirfotoshoot bezorgde tranen bij Karina en haar vriend Guy..

Karina uit België mailde mij een hele tijd geleden om haar boudoirfotoshoot te laten maken. Ik kan niet zeggen hoe geweldig ik het vond om met haar te werken. Karina is een op en top lieve vrouw die je hart direct steelt als ze met je communiceert. Natuurlijk helpt de heerlijke Belgische taal daar enorm bij. Maar jee,  wat een lieve vrouw!

Karina vertelt zelf haar verhaal.

‘.. Ik ben zoals veel vrouwen die denken dat ze nooit mooi staan op een foto. Mijn vriend wou al zo lang foto’s van mij nemen, maar dat heb ik steeds geweigerd. Tot ik ergens het woord ‘boudoir’ vond en zo bij Mireille ben terecht gekomen. Toen ik een afspraak voor een boudoir shoot reserveerde had ik net een tand laten trekken en die nieuwe tand duurde véél langer dan verwacht.

Dus heb ik maanden lang een geheim moeten verzwijgen voor mijn partner. Dat geheim houden was het aller-moeilijkste, al de rest gaat vanzelf doordat Mireille je op een professionele manier begeleidt.

Tot op de dag zelf heeft mijn partner niet geweten naar waar ik met zijn wagen reed. Want de wagen moest mee op de foto.

Toen ik terug thuis was en ik het hem eindelijk zei kon hij zijn oren niet geloven.
Dat ik tot zoiets in staat was en dat ik dat allemaal aandurfde had hij niet voor mogelijk gehouden.

Hij is ontzettend fier op mij en erg blij dat ik het gedaan heb.

Het was een unieke ervaring die mij mijn hele leven zal bijblijven en het is een héél mooi geschenk voor mijn partner die van niets wist tot ik terugkwam van de boudoirfotoshoot.

Toen ik hem over de boudoirfotoshoot vertelde was hij erg aangenaam verrast en kon hij moeilijk geloven dat ik zoiets zou durven.

Mijn partner en ik werden allebei stil en de traantjes kwam in onze ogen als we bij Mireille het eindresultaat mochten gaan bekijken.

Wij konden het bijna niet geloven dat ik het was, zo mooi waren de foto’s. Ikzelf wist niet dat er zo’n mooie foto’s van mij konden gemaakt worden.

Zoiets geeft inderdaad een boost aan zelfvertrouwen.

Aan elke vrouw die twijfelt, niet doen, dat twijfelen, gewoon eens telefoneren naar Mireille en u zal merken dat alles vanzelf gaat…’ 

 

Boudoirfotoshoot-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Boudoirfotoshoot-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Boudoirfotoshoot-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Boudoirfotoshoot-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Boudoirfotoshoot-Mireille Poeisz-fotograaf Oss

Boudoirfotoshoot-Mireille Poeisz-fotograaf Oss

Post A Comment