Boudoirsessie gepland om je aanstaande te verrassen….En dan eindigt je relatie..

Linda is 1 van de klanten die een enorme indruk op mij heeft gemaakt. Nadat Linda een boudoir sessie bij mij geboekt heeft ontmoette ik haar op een beurs en spraken we enthousiast over heer plannen om een boudoirsessie te komen doen.
Vol zelfvertrouwen keek Linda uit naar de shoot. Natuurlijk was zij ook best zenuwachtig, maar het vooruitzicht om haar aanstaande te kunnen gaan verrassen met een prachtige fotoserie maakte haar sterk, helemaal omdat zij wist dat haar partner het nooit zou verwachten.

Toen gebeurde het onverwachte: Het geplande huwelijk werd afgelast. De relatie was teneinde. Twijfel of de boudoirsessie nog wel gewenst is, maar Linda besluit dat ze er toch voor gaat, en nu voor zichzelf.

Dit is het verhaal van Linda zelf over haar beslissing om toch voor de boudoirsessie te gaan. Lees haar verhaald, ontdek haar enorme kracht en waarom zij zo’n indruk op mij heeft gemaakt.

‘…Daar stond ik dan. Klaar voor de spannende, bijna gevreesde boudoirshoot. Ik, 29 jaar oud, zo onzeker als wat over mijn lichaam. Ik, die niet van foto’s houd, die liever een klein beetje op de achtergrond blijft. Maar ik kon niet terug, de camera was al op me gericht. Dus, spannend of niet, we gingen het toch echt doen!

Ongeveer een half jaartje ervoor heb ik Mireille leren kennen op een bruidsbeurs. Ik liep daar rond met mijn aanstaande, zij wist me ervan te overtuigen (uiteraard niet met mijn aanstaande erbij) dat dit echt iets is wat je eens in je leven gedaan moet hebben. En wat is er nu mooier dan de prachtige beelden te gebruiken voor het ultieme cadeau aan je kersverse man? Dus na veel wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en zei ik ja tegen dit onwijs spannende avontuur.

Dat ik de keuze voor deze shoot gemaakt heb, is niet alleen i.v.m. het idee van een bruids reportage. Ik ben in het verleden flink afgevallen, heb 28 jaar met schele ogen rondgelopen en heb het nodige meegemaakt. Deze zaken wilde ik voor eens en voor altijd afsluiten en aan mezelf laten zien: Meid, niet zeuren, je mag er best wezen! Als je dit kunt dan kun je de hele wereld aan. Samen met de mooie foto’s voor mijn aanstaande was dit dus een mooie win-win situatie.

Vlak voor de geplande shoot liep echter helaas mijn relatie op de klippen. Daarmee uiteraard ging de bruiloft niet door. Ik heb getwijfeld, zal ik het afzeggen.

Nee! Dit is het moment om te laten zien aan mezelf en de buitenwereld dat ik niet zomaar op geef. Dat ik sterk ben en kracht heb om ook dit weer te overwinnen. Dus ik ging. En daar ben ik zo blij mee! Mireille heeft al mijn emoties (verdriet, peinzend, kracht en eigenwijsheid) perfect vast weten te leggen. Met als resultaat prachtige foto’s waar ik nu nog steeds onwijs trots op ben. Ze bewijzen me dat hoe moeilijk je het soms ook hebt in het leven, de zon iedere dag weer een beetje feller gaat schijnen.

Ik wil dan dus ook iedereen die om welke reden dan ook twijfelt zeggen: Niet doen, niet twijfelen, maar ga ervoor! Welke reden je dan ook hebt om een boudoirshoot te overwegen, hij is het waard. Het is een geweldige ervaring, een enorme egoboost en dé manier om aan jezelf te laten zien dat je er mag zijn. Want schoonheid zit misschien van binnen, maar met de juiste handvatten is die zeker naar buiten te brengen. Go for it, you’re worth it!

Linda

 

Boudoirsessie-beauty-Mireille Poeisz - fotgraaf Oss Boudoirsessie-beauty-Mireille Poeisz - fotgraaf Oss Boudoirsessie-beauty-Mireille Poeisz - fotgraaf Oss Boudoirsessie-beauty-Mireille Poeisz - fotgraaf Oss Boudoirsessie-beauty-Mireille Poeisz - fotgraaf Oss

Boudoirsessie-beauty-Mireille Poeisz - fotgraaf Oss

Meer ervaringen lees je hier

Post A Comment