57 jaar en ik ging bibberend van de zenuwen naar mijn boudoirshoot….

Vorig jaar heb ik Mireille ontmoet tijdens een golftoernooi wat ik organiseerde voor de LINDA.foundation. Mireille was zo lief om een boudoir fotoshoot beschikbaar te stellen voor de veiling. En ik was onder de indruk van haar prachtige foto’s. In december werd ik uitgenodigd voor de Masters of Luxury, waar ik Mireille weer ontmoette en heb toen de knoop doorgehakt om een mooie boudoirshoot door haar van mij te laten maken.

Ik heb er best wel over na moeten denken,
het is toch wel spannend poseren in je lingerie
en helemaal als je 57 bent.

De voorbereidingen naar de boudoirshoot toe zijn op zich al super leuk. De avond voor de shoot al in Oss in een hotel overnacht, waar een lief welkom van Mireille lag. Ik stond op met een zonnetje, de dag begon goed, een beetje bibberend naar de shoot met een koffer vol lingerie reed ik naar de studio.

Wat een warm welkom, Mireille stelt je meteen op je gemak, net als Sandra Faassen die mijn make-up en haar verzorgde.
Wat een geweldige dag, we hebben mooie buiten en binnen foto’s gemaakt. Een heel gevarieerde serie werd het want ik wilde ook graag mooie zakelijke foto’s gemaakt hebben. Omdat ik de uitgebreide dag had geboekt was dat goed in te passen. Uiteindelijk hebben we 5 kledingsets gekozen om mee te werken.

Na een paar weken waren de foto’s klaar, op naar Oss, en wat zijn ze mooi, het was de bedoeling om 1 grote acrylfoto in de slaapkamer te plaatsen, maar ik kon geen keuze maken, ze zijn allemaal zo mooi. Dus toch maar een luxe album met de mooie bewaarbox gekozen, waar ik heel blij mee ben! We gaan nog nadenken over welke foto als grote acryl geprint gaat worden.

Mijn lief was hevig onder de indruk van de foto’s!

Ik kan het iedereen aanraden om een boudoir shoot te doen, prachtige classy foto’s, een mooi cadeau aan jezelf of voor je lief.

– Y –

Boudoirshoot-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf-Oss Boudoirshoot-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf-Oss Boudoirshoot-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf-Oss Boudoirshoot-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf-Oss

 

Post A Comment