Bruid Amber geeft haar bruidegom een mooie fotoserie cadeau!

Amber is de bruid en trakteert haar bruidegom

op een serie prachtige foto’s.

Dat Amber bij mij  terecht kwam heb ik te danken aan Linda, een eerdere klant die trots haar boudoirfoto’s in een besloten FB groep voor bruiden toonde.
Amber was 1 van de bruiden in die groep en na het zien van de boudoirfoto’s van Linda besloot ook zij spontaan om een mooie fotoshoot te laten maken van haar als aanstaande bruid.
Zo kon zij haar bruidegom verrassen met een mooie fotoserie. Omdat Amber vertelde dat zij binnenkort zou gaan trouwen verwachtte ik een set mooie witte bruidslingerie in de koffer die ze mee had genomen van huis.

Maar Amber koos voor de leuke accessoires van de bruidegom, het jurkje dat haar partner zo leuk vindt en was heerlijk zichzelf met zijn favoriete t-shirt.
Bij binnenkomst droeg Amber een geruit overhemd aan dat we spontaan ook gebruikten voor de fotoshoot. De stropdas van de bruidegom en zijn bretels kwamen als pikant detail mee in de fotosessie.
Over het fotograferen van de accessoires moet ik altijd even nadenken maar toen we lekker speels bezig gingen met het bed en de kussens kwamen de ideeën vanzelf.
Hoe heerlijk om lekker creatief te kunnen zijn zo samen.

Wat maakte voor mij deze shoot zo speciaal?

De spontaniteit van Amber, haar knalblauwe ogen, haar lach en gedrevenheid om de shoot tot een succes te maken en het feit dat we leuk samengewerkt hebben.

Ben jij verloofd en wil je ook een mooie serie foto’s als aanstaande bruid aan jouw bruidegom geven?

Bel of mail me gerust voor meer informatie. Of blader door de site voor inspiratie en de mogelijkheden en prijzen.

Hoe leuk is het om ervaringen van anderen te lezen? Dat doe je hier. Enjoy!

groetjes!

Mireille

Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss   Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss  Bruid Bruidegom Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss  

Post A Comment