Bruidsfotografie voor Boetiek De Bruid in Harderwijk

Bruidsfotografie in het pittoreske Harderwijk? Dat is weer eens wat anders. Priscilla, eigenaresse van Boetiek de Bruid in Harderwijk is vorig jaar bij mij geweest om een mooie serie boudoirfoto’s te maken voor haar aanstaande man Torval. We hadden zo’n leuke klik dat we intensief contact met elkaar hielden en toen Priscilla vertelde over haar plannen om een Bruidsmodezaak te openen wisten we dat er een leuke samenwerking in zat. Priscilla vroeg me om de bruidsfotografie voor haar website en reclamemateriaal te doen en die uitdaging nam ik graag aan.

Met een aantal gesprekken wisten we allebei wat ons te doen stond en door de genuanceerde voorbereiding van Priscilla kon ik mij goed concentreren op de te maken bruidsfotografie beelden. De modellen waren onervaren maar waren zo geweldig om mee te werken dat we oneindig veel mooie beelden hebben kunnen maken. Harderwijk is natuurlijk een geweldige lokatie om bruidsfotografie te doen. Priscilla wist zelfs de ruimte in het Harderwijks Stadsmuseum te regelen zodat we daar unieke beelden konden maken. Dat was een uitdaging voor mij omdat het licht daar weinig is en zeker niet spannend. De elementen van de kunst en het interieur maakten dat het toch gelukt is om ook daar mooie bruidsfoto’s te hebben kunnen maken.

Ik laat jullie graag een selectie zien van de foto’s die we gemaakt hebben. Mocht iemand van jullie op zoek zijn naar een bruidsjurk, ga dan zeker bij Priscilla langs in Boetiek De Bruid in Harderwijk. Zij weet als geen ander hoe ze samen met jou de perfecte jurk voor jouw bruiloft kan vinden. Je vindt de website van de mooie bruidswinkel van Priscilla hier.

Zij opent haar winkel op 30 september 2017!

Zorg dat je erbij bent als je nog op zoek bent naar de perfecte bruidsjurk want op die dag ¬†kan je ook nog eens een boudoirshoot winnen bij mij! ūüôā

Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss    Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf OssBruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-LR Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf OssBruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss      Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss  Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss

Bruidsfotografie-Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss

 

Post A Comment