DUO shoot kreeg een publicatie in Le Fil d’ Or!

DUO SHOOT met Le Nore en Jilske een geweldige ervaring met een mooi resultaat.

Opnieuw heeft het Franse magazine ‘Le Fil d’Or’ een serie van mijn foto’s gepubliceerd.

In het voorjaar stond er een leuke oproep van twee modellen Le Nore en Jilske op Facebook. Zij wilden graag een duoshoot in een bepaalde sfeer gefotografeerd hebben en zochten daarvoor een fotograaf.
De oproep sprak me zo aan dat ik aangeboden heb om de foto’s te maken. Sandra Faassen bood aan de visagie en haarstyling te doen en zo ontstond een leuke samenwerking.
Door middel van een moodboard zijn we naar een bepaalde stijl toe gaan werken die uiteindelijk resulteerde in een prachtige set foto’s.

Spannend om te doen want het was voor mij de eerste keer dat ik een fotoshoot deed met twee vrouwen.

Le Nore en Jelske zijn ervaren modellen en zo professioneel en zij hadden zich qua kleding fantastisch voorbereid zodat het fotograferen voor mij een heel stuk eenvoudiger was!
Ik hoefde mij alleen te concentreren op het uitdagende licht die dag (dat die dag enorm varieerde door afwisselen zon, regen en wolken).

Sandra zorgde zoals altijd voor een geweldige make up en hielp mee met het sturen van he licht, de styling, het recht leggen van kleding of het sturen van houdingen en ledematen zoals handen die wel/ niet in beeld mochten komen.

We hebben de hele dag keihard gewerkt, veel lol gehad en lekker gelunched tussendoor om de energie te bewaren. In de dagen erna ben ik de mooiste foto’s gaan selecteren en bewerken. Een heel proces van keuzes maken en beslissingen nemen.
Want welke beeld bewaar je en wanneer is de foto af? Kan het nog mooier? Moet het niet toch iets anders? Uiteindelijk heb ik gekozen voor de romantische beelden die je nu kan bewonderen hier onder.
Het resultaat heb ik laten zien aan de redactie van Le Fil d’ Or. Zij waren gelijk enthousiast en wilden graag een aantal foto’s publiceren in hun editie van juli 2016.

Zo trots als een pauw heb ik het aan iedereen laten weten en nu laat ik ze eindelijk zien. Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties!

Laat maar horen!

– Mireille

Portretfotografie, Boudoir fotografie Duoshoot door Mireille Poeisz

Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir

 

 

 

6 Comments

 • Sandra Stokmans

  Fantastisch! Wat een sfeer ademen deze prachtige foto’s uit! Zacht, vrouwelijk, verleidelijk. Heel mooi 🙂

  • Admin

   Dank je wel Sandra! Dat was precies de uitstraling die we voor ogen hadden. Super te lezen dat jij dat dan ook zo ervaart. Missie geslaagd. 😉

 • Nur Ozkan

  beautiful!

  • Admin

   Thank you!

 • Audrey

  Prachtig

  • Admin

   Dank je wel Audrey!! leuk om weer wat van je te horen.

Post A Comment