Foto producten

In een boudoir shoot is niets standaard. Dat maakt de shoot zo speciaal.

Exclusieve portretbox voor jouw favoriete foto's

W

Wensen

Je hebt besloten om een boudoir fotoshoot te gaan doen. Super! Nu wil je weten wat je met jouw foto’s kan doen.
Op deze pagina laat ik je de meest populaire mogelijkheden zien.

Omdat het uiteindelijk helemaal afhangt van jouw persoonlijke wensen wat je uiteindelijk uitgeeft, is het handig om daarover persoonlijk contact met mij op te nemen. Jouw persoonlijke wensen bepalen wat we gaan maken en hierom is het voor mij prettiger werken om aan de hand van een kennismakingsgesprek het ideale pakket voor je samen te stellen. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.
De meest populaire pakketten vind je overigens hier.

Aarzel niet om me te bellen voor een eerste kennismakingsgesprek bij mij in de studio, dat eerste gesprek is een eerste stap naar een optimale voorbereiding, altijd gezellig, volledig kosteloos en kost je alleen wat tijd. Na dat gesprek weten we precies wat je wensen zijn en geef ik je door welke investering je doet voor deze geweldige ervaring en levenslange herinnering.

Kosteloos kennismakingsgesprek

De foto’s die ik maak zijn het waard om op kwalitatief hoogwaardig materiaal te worden geprint. Of het nu om Fine Art printwerk gaat voor een mooi item aan jouw muur of om een persoonlijk album, alle leveranciers die ik uitzoek heb ik gevonden voor het printwerk voldoen aan de hoogste kwaliteit zodat alles wat je aanschaft een leven lang mooi blijft.

Exclusieve Fotobox voor jouw belangrijkste foto's!

L

LXRY Box, special edition

Het meest luxueuze product in ons assortiment is de handgemaakte LXRY box (special edition) waarin 10 tot maximaal 20 van jouw foto’s komen.

De foto’s worden op A3+ Fine Art papier geprint om de meest optimale print te krijgen die mogelijk is. Gemonteerd op polystyreen zijn ze beschermd tegen kromtrekken of beschadigen en klaar om in te lijsten.

De box die jouw foto’s beschermd is zelf al een waar sieraad in huis en is ook leverbaar in A2 formaat.

A

Albums

Om je foto’s mooi te bewaren en te presenteren lever ik hoogwaardige albums waarbij je kan kiezen uit de mooiste omslagen en materialen. De omslag van het witte album is bijvoorbeeld gemaakt van acryl, maar je kan ook kiezen voor een lederen omslag zoals het bruine album. Elk album is naar eigen smaak samen te stellen.

Als je je foto’s op deze manier bewaart heb je een waar sieraad in je interieur.

Foto producten, exclusief fotoalbum met bewaarbox, Mireille Poeisz
Foto producten, portretbox, Mireille Poeisz

P

Portretbox

Een heel mooie manier om je foto’s te bewaren is deze unieke portretbox.

De hoogwaardige prints bewaar je los in een mooie box waar je je foto op kan printen maar welke ook effen geleverd kan worden. De foto’s kan je zo op je dressoir leggen. Heel leuke bijkomstigheid is dat je de foto’s los kan gebruiken en bijvoorbeeld een keer inlijsten. De foto’s worden geprint op stevig materiaal en voorzien van een UV laag voor de mooiste resultaten. Hierdoor blijven de foto’s je hele leven mooi van kleur.

Foto producten, portretbox, Mireille Poeisz

P

Printen

Je kan je foto’s ook laten printen op diverse materialen om je interieur met een uniek portret aan te kleden.

Er is veel mogelijk, van Fine art prints op exclusief fotopapier passend bij jouw foto, print op Vividcolor voor de meest geweldige kleuren, Schilderslinnen voor de meer landelijke sfeer of leer voor een heel exclusieve uitstraling. De keuze is aan jou. Samen maken we de beste keuze voor de sfeer van jouw foto’s in combinatie met jouw interieur.

Gegarandeerd werk ik met exclusieve materialen waardoor jouw foto’s het mooist tot zijn recht komen en een leven lang mooi blijven en je bent altijd onderscheidend ten opzichte van de standaard gebruikte materialen.

Fine art print in mooie exclusieve lijst, Foto producten, Mireille Poeisz
Foto product in mooie exclusieve lijst, Mireille Poeisz

L

Lijsten

Natuurlijk kan je je foto’s ook inlijsten. Er is ruime keuze uit de meest exclusieve lijsten, aan te passen aan jouw interieur. Denk erom dat een foto echt indruk maakt als je deze zo groot mogelijk print op het mooiste fine art fotopapier uitgekozen voor de sfeer van jouw foto’s. Het is verstandig om de ruimte op te meten waar jij de foto(‘s) wilt ophangen.

Jouw wensen en alle mogelijkheden bespreken we allemaal als je bij mij op gesprek komt zodat we precies weten wat we willen als we jouw unieke foto’s gaan maken.

Mogelijkheden bespreken

U

USB stick

Digitale bestanden die je koopt staan op een mooie USB stick in een chique uitschuifboxje.

Echte kunst

V

Veelgestelde vragen

0. Waar vind ik de prijslijst?

De prijslijst met de meest gekozen pakketten vind je hier

1. Hoe kan ik betalen? En kan ik in termijnen betalen?

Ik accepteer in de studio contante betalingen en vooraf kan je per bankoverschrijving betalen. Ik beschik niet over een pinapparaat. Gespreid betalen is mogelijk, hierover maken we persoonlijk afspraken. Bestelling vindt plaats na de eerste aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Jouw spullen dienen afgerekend te zijn als je ze komt ophalen.

2. Wanneer moet ik betalen?

Jouw boudoirfotoshoot betaal je voorafgaand aan de fotosessie of op de dag zelf. Indien je producten besteld dient de factuur voor de produkten bij aflevering van het product volledig te worden betaald. Voor beide facturen geldt: 50% aanbetaling is de definitieve bevestiging van jouw reservering van de studio of de bestelling van jouw producten.

3. Kan ik een cadeaubon kopen voor mijn partner?

Ja, ik heb mooie cadeaubonnen die heel mooi ingepakt worden zodat je een uniek persoonlijk cadeau aan je partner kan geven. Je partner zal zich gestreeld voelen dat jij haar dit cadeau geeft, het is een duidelijke boodschap dat je haar prachtig vindt! Je geeft dit cadeau onder de kerstboom, voor Valentijn, voor haar verjaardag of gewoon als tussentijdse verrassing.

In overleg stellen we een pakket samen om zo de waarde van de cadeaubon te bepalen.