Geslaagd Lady’s Event in Hotel De Weverij

Het Lady’s Event dat ik georganiseerd heb op 21 april jl was een groot succes!
In het luxe hotel De Weverij in Oss heb ik op vrijdag avond een kleinschalig evenement georganiseerd.
De reden om dit te organiseren is dat ik vind dat meer vrouwen zouden moeten weten wat Boudoirfotografie is maar er was nog een reden.
Ik heb de bijzondere Ilse Jaques ontmoet die werkzaam is als Straight Line Business coach. Dit is een heel resultaat gericht programma gericht op het doelbewust behalen van je resultaat in je zakelijk en privé leven. Het gesprek met Ilse heeft mij behoorlijk aan het denken gezet. En niet alleen aan het denken maar het heeft me ook in beweging gezet om met mijn bedrijf nog meer te groeien dan het al doet.
Omdat ik graag goede dingen deel met anderen wilde ik mijn gasten op het lady’s event trakteren op een korte training van haar. Ilse bood op mijn verzoek direct aan dit te doen en zo werd iedereen deelgenoot gemaakt van mijn ervaring met het Straight Line Business programma.
 Als je wilt weten wat dat unieke programma inhoudt kan je dat hier lezen.
Het Lady’s event is voor mij een heel bijzondere ervaring geweest. Ik ben nog niet heel lang gewend om te spreken voor groepen dus was ik behoorlijk zenuwachtig. Het voelde voor mij zo als het voor veel van mijn klanten voelt als ze de ochtend van de fotoshoot bij me in de studio komen. Zenuwen gierden door mijn lijf. Ik heb dat gedeeld met de gasten en dat maakte het een stuk eenvoudiger om mijn zenuwen te verwerken.  Goede tip dus: ben vooral gewoon jezelf als je moet presenteren! Lekker zijn wie je bent, dat wordt door iedereen direct begrepen heb ik ervaren.
Hieronder lees je een aantal bijzondere reacties van deelnemers aan de avond:
‘Wat een passie voor Boudoir, je was geweldig Mireille Poeisz!
Aangevuld met een lezing over hoe je doelen kunt bereiken door Straight-Line Business School.
Een mooie avond met krachtige vrouwen’
‘Dank je wel lieve Mireille Poeisz voor een prachtige en inspirerende avond! Iedere vrouw
zou toch eigenlijk een boudoirshoot bij jou moeten doen!
Je doet dat zo fantastisch en je bent zo’n mooi mens! Chapeau voor vanavond’
‘Het was TOP Mireille, prachtig om te zien en te horen wat je met je foto’s voor anderen kan betekenen.
Je hebt in korte tijd op hele knappe manier Boudoir fotografie op de kaart gezet.
Voor degene die het nog niet kennen;
het zijn prachtige sfeervolle, persoonlijke, lieve, sensuele, humoristische, stoere, vrouwelijke foto’s.
En zeker NIET ordinair wat sommigen bij de naam boudoir kunnen denken.’
Heerlijk om mensen te kunnen inspireren en in de toekomst hoop ik natuurlijk weer zo iets te kunnen organiseren of wellicht verschijn ik bij anderen als gastspreker!

Post A Comment