Tamara won een boudoirfotosessie tijdens de Wishes & Weddings in Vught

BOUDOIRFOTOSESSIE ERVARING VAN TAMARA

Op het wishes en weddings event in Vught waren er verschillende prijzen te winnen, en kon je vooraf kiezen waar je voorkeur naar uit ging. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, een boudoirfotosessie stond echt op nummer 1. Na een leuke dag was de prijsuitreiking, en tot mijn grote verbazing en vreugde had ik de shoot gewonnen!

Voorafgaand aan de fotosessie had Mireille me gevraagd op pinterest alvast wat foto’s en poses te verzamelen die ik mooi vond, en een vragenlijstje in te vullen om me een beetje te leren kennen, en wat mooie sets lingerie en kleding te zoeken om mee te nemen.

Op de dag van de shoot was het gelukkig prachtig weer. Sandra Faassen (Madam-S) heeft mijn haar en visagie gedaan, daar werd ik heel relaxt van!

Daarna was het tijd voor de verschillende sets kleding en plaatsen in de mooie studio, en later ook buiten.

Een dag waar ik heel veel energie van heb gekregen, wat was het relaxt om bij Mireille op de foto te gaan.
Fijne aanwijzingen. En de resultaten zijn echt fantastisch!
Mijn (nu) man vind de foto’s helemaal geweldig en wil een hele serie groot ophangen in huis.

Mireille, samenwerken met jou is echt heel fijn. Jouw energie en eigen sensualiteit heeft bij mij het effect gehad dat ik me helemaal vrij voelde,wat dan weer hele mooie plaatjes oplevert.

Ik kijk uit naar je volgende avonturen!

Liefs, Tamara

  Boudoir fotografie, Boudoir fotograaf, Mireille Poeisz

Post A Comment