Kerstcadeau: Mijn man had helemaal gelijk!

Wat geef je je vrouw voor X-mas? Een vrouw die alles al heeft wat ze zich zou kunnen wensen?

Nou, mijn man wist het wel… een boudoir fotoshoot bij Mireille Poeisz!

Dat was even schrikken, ik in een boudoir fotosessie en dat een paar maanden voor mijn 50-ste verjaardag. Volgens mij 20 tot 30 jaar te laat, maar volgens mijn man het juiste moment.

Tja en dan moet ik nu achteraf toch bekennen dat mijn man gelijk had.

Wat was het een bijzondere dag die 16e februari 2017! Mijn voorpret begon echter al veel eerder. Van Mireille moest ik vooraf een moodboard maken met boudoirfoto’s zoals ik mijzelf het liefst zag. Ook vroeg ze mij vrijblijvend een vragenlijst in te vullen zodat ze mij beter leerde kennen en zij de fotoshoot helemaal perfect op mijn wensen en ideeën kon afstemmen.

Met mijn moodboard was ik heel snel klaar, ik wist precies wat ik wilde: stoere sexy foto’s.  Voor het beantwoorden van de vragen in de vragenlijst moest ik even rustig gaan zitten: wat vindt je partner het mooiste aan jou (schat…?) en hoe ziet jouw ideale fotoshoot eruit (oei, geen idee, dit is mijn eerste fotoshoot ooit).

Van mijn man kreeg ik als verrassing nog meer mooie lingerie, prachtige nieuwe kousen en schoenen. Een paar dagen voor de fotoshoot stelde ik samen met hem nog een paar mooie setjes samen voor ‘mijn grote dag’.

Toen was het zover, ik was er klaar voor. In de tussentijd ook nog even extra gesport, want ik wilde er natuurlijk supergoed uit zien. Vol goede moed en een gezonde spanning vertrok ik richting Oss. De beetje zenuwen die er al waren, verdwenen direct bij het warme welkom door Mireille, Sandra (visagiste) en Eva (stagiaire). En wat werd het een inspirerende dag.

Ik zal niet te veel verklappen, want dat zou zonde zijn. Je moet tenslotte iets aan de verbeelding overlaten. Ik kan wel zeggen het was keihard werken: ik heb nog nooit zoveel spierpijn gehad. Maar het was het allemaal dubbel-en-dwars waard, ik ben zo enorm trots op het resultaat. Wat heeft Mireille mij goed weten te treffen. Ik glimlach nog steeds van oor tot oor.

Ik zou deze dag zo weer over willen doen: de betrokkenheid, de gezellige vertrouwde setting, de lieve kadootjes, de zalige hapjes, maar vooral ook de perfectionistische en professionele aanpak waren hartverwarmend. Sandra creëert je mooiste ik, zonder jezelf daarin te verliezen en Mireille weet je tot hoogtes te stuwen, waarvan je het bestaan niet kende. Ze waren onvermoeibaar en enthousiast tot de laatste seconde.

Elke dag kijk ik vol trots naar het resultaat van mijn kerstcadeau: mijn foto’s. Het overtreft nog steeds mijn stoutste verwachtingen. De foto’s die Mireille maakt zijn van wereldklasse.  Ik zou het super vinden als mijn foto’s nu ergens in de wereld gebruikt worden voor de moodboard van een andere vrouw (Guilty pleasure I know…).

Mijn man heeft er nu alleen een probleem bij: hij wil de mooiste foto thuis aan de muur, maar kan niet kiezen. Maar ja in dit geval is dit gewoon zijn eigen schuld 😉

Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw eens in haar leven zo’n fotoshoot cadeau zou moeten krijgen, wat een verwennerij.

Ik weet nu al dat als mijn dochters over 15 jaar volwassen en stevig in het leven staan ze de fotoshoot van mij cadeau krijgen.

Stella

One Comment

  • Eva

    Wat leuk om dit zo eens terug te lezen!

Post A Comment