Lingeriefotoshoot kerstetalage van Koning Bodyfashion Oss

Lingeriefotoshoot

voor de kerstetalage

van Koning Bodyfashion in Oss, weer een succes!

‘Deze Lingeriefotoshoot bij Mireille is een ervaring die iedere vrouw mee zou moeten maken!’

Dit vertelde Jolanda nadat ze bij ons haar eigen lingeriefotoshoot heeft gedaan.

Vorig jaar zijn wij voor de eerste keer gestart met een gezamenlijke actie voor Koning Bodyfashion in Oss. Zij deden een oproep op hun Facebookpagina onder hun klanten met de vraag: “Wie wil er een fotoshoot bij Mireille Poeisz winnen en wil met haar foto de kerst etalage van ons versieren?”

Vorig jaar was Nicole Platenburg degene die tijdens een voor haar spannende lingeriefotoshoot haar mooie foto’s liet maken. Die fotosessie zorgde ervoor dat er dit jaar een enorm aantal aanmeldingen binnen stroomden van vrouwen die ook graag hun foto’s lieten maken. Nadat Koning alle aanmeldingen had doorgenomen, is ervoor gekozen om Jolanda Kappen uit te nodigen voor de fotoshoot bij ons in de studio.

Jolanda (54 jaar) was erg zenuwachtig toen zij bij ons binnenkwam maar na de uitgebreide visagie en haarstyling sessie kon zij zich al beter ontspannen en toen we eenmaal aan het fotograferen sloegen, volgde de complete ontspanning en maakten we prachtige foto’s! Het resultaat moesten we nog enkele weken voor ons houden want de foto en het fotomodel werden pas bekend gemaakt toen de kerstetalage van Koning Bodyfashion klaar was.

Op donderdag 8 december was het zover, met tromgeroffel en muziek werd de foto van Jolanda onthuld in de etalage. Jolanda was super trots op het resultaat. Haar reactie spreekt boekdelen:

“Zo’n lingeriefotoshoot zou iedere vrouw ooit eens moeten doen, het is een echt geweldige ervaring!”

Dat zijn heel mooie woorden….

Jolanda, dank je wel voor je deelname aan deze actie!

Bekijk hier de video die gemaakt is tijdens de onthulling van het resultaat van de lingeriefotoshoot in de etalage van Koning Bodyfashion.

Lingeriefotoshoot voor Koning Bodyfashio

Post A Comment