Exclusieve boudoir fotoshoot in de mooiste villa's in Ibiza!

Laat je boudoirfoto’s vanaf 2017 maken in een prachtig privé gelegen villa die wij voor jou hebben geselecteerd in Ibiza. Jouw verblijf in deze villa wordt volledig door ons verzorgd. Van vliegreis tot aan je ontbijt, lunch en diner. Alles naar jouw wensen en ideeën. Ook de visagiste en styliste is mee op reis. We nemen je mee naar prachtige buitenlokaties om jouw persoonlijke en unieke foto's te maken. Beleef deze Ultieme LXRY Boudoir Experience met ons!

U

Ultieme Luxe tijdens een droomreis en een uitdagende fotosessie

Verblijf een paar droomdagen in een prachtige villa in een luxueus oord, waar zon, zee en strand de hoofdrol spelen.

Vanaf het moment dat je aankomt word je verzorgd door een professioneel team.

Je wordt in alle luxe voorbereid op de ultieme Boudoir beleving. Een topchef bereid de eerste maaltijd bij aankomst, je maakt tijdens een heerlijk mediterraans diner kennis met de fotograaf en de styliste en gaat de eerste nacht ontspannen en op tijd naar je bed.

1e dag: Boudoirfotosessie
De volgende dag start na een heerlijk bereid ontbijt al vroeg jouw fotosessie.

Een professionele styliste zorgt voor jouw visagie en haarstyling waarna je aan het werk gaat met Mireille Poeisz om jouw mooiste foto’s te maken. Gedurende de hele shoot zal de styliste ervoor zorgen dat alles klopt aan de styling, jouw haar en make up. Als een echt model wordt er met jou gewerkt aan jouw levenslange herinnering aan deze geweldige ervaring.

Gedurende de dag ontbreekt het je aan niets, de lunch, hapjes en drankjes worden verzorgd zodat je alle energie kan stoppen in het poseren. De dag sluiten we af met opnieuw een verrukkelijk diner. Je hebt nu al veel leuke herinneringen aan een geweldige maar vermoeiende dag.

2e dag (optie):Golden Hour fotosessie
Wil je de boudoirfotoshoot compleet maken, dan gaan we de volgende dag in de avonduren bij zonsondergang naar een mooie buitenlocatie waar we jouw fotoserie compleet maken. Overdag zal een masseur de spierpijn van de eerste dag wegmasseren zodat je klaar bent voor je volgende fotoshoot.

De rest van jouw verblijf
De andere dagen van jouw verblijf kan je vrij invullen. Hiervoor maken we vooraf afspraken zodat al jouw wensen zijn ingevuld en jij alleen maar hoeft te genieten. Kies voor een exclusieve bootreis of ga lekker de stad in om te shoppen, wandel over het strand en leef je uit in een club. Jouw wensen worden mogelijk gemaakt door professionals die de omgeving kennen en jouw wensen organiseren.

B

Beleef deze reis samen

De LXRY Boudoir Experience kun je alleen beleven maar ook samen met je moeder, je dochter of je partner.

Het is bovendien een geweldige gelegenheid om er een onvergetelijke beleving van te maken samen met je vriendinnen.

Wil je meer weten over deze droomreis?

Boudoirfotograaf Mireille Poeisz fotografeert een duostoot boudoir

R

Reis op maat gemaakt

Reis op maat

De reis is volledig op maat te maken naar jouw persoonlijke wensen. Informatie over jouw persoonlijke styliste Sandra Faassen van Madam-S vind je hier.
Neem contact op met Mireille Poeisz voor alle gedetailleerde informatie en de samenstelling van jouw persoonlijke LXRY Boudoir Experience.

Twijfel niet langer, boek jouw droomreis nu!