Wie ben ik?

Dit vind ik belangrijk

Een lach is het mooiste cadeau dat je van iemand kan krijgen.

Ik word intens gelukkig van: mijn man, de zon en een glimlach.

De mooiste foto’s die ik maak? Die waarin het licht lijkt te spelen met mijn onderwerp.

In mijn vrije tijd? Die tijd besteed ik aan mijn paard en natuurlijk aan het gezin.

Fotografie? Een passie, een persoonlijke ontwikkeling, een uitdaging, een cadeau.

Boudoir? Het zachte, het vrouwelijke, de emotie, en het creatieve. De samenwerking. Het resultaat.

De ideale toekomst? Gezondheid, leven met mijn partner en een oneindige groei en ontwikkeling.

Boudoir Fotograaf- Oss-boudoir-glamour-Mireille Poeisz

Boudoir fotografie, wat betekent dat voor mij?

De zoektocht naar mijn ware bestemming is begonnen rond mijn 35e. In die tijd had ik een geweldig leven met een lieve man en zijn twee kinderen. En toch was ik niet helemaal gelukkig. Ik miste iets belangrijks in mijn leven, een stuk uitdaging, groei en ontwikkeling. Er klopte iets niet. Bovendien was ik na jaren van mislukte (IVF) pogingen om zwanger te worden heel verdrietig dat ik zelf kinderloos zou blijven. De vele onderzoeken die je in zo’n periode ondergaat, zijn vernietigend voor je gevoel van “vrouw-zijn”, ik voelde me meer een medisch project dan de vrouw die ik zou willen zijn.

Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde kregen een enorme deuk in die tijd.

Knokken was de boodschap, niet meer omkijken maar mogelijkheden zien en kansen pakken waar ze liggen. Na lang nadenken en puzzelen vond ik mijn passie.

Ik ben gaan fotograferen en werd gelukkig. Weet je waarom?

Met fotografie leg je momenten vast die er toe doen. Voor jou, voor mij, voor mensen om je heen, voor de wereld. Herinneringen die zo belangrijk zijn terwijl je je op dat moment misschien niet eens zo realiseert. Uit ervaring weet ik nu hoe fijn de dozen met talloze foto’s zijn, of hoe belangrijk dat enorme canvas is dat ik 10 jaar geleden eigenlijk veel te duur vond maar waar ik nu troost uithaal. Het leven heeft zulke onverwachte wendingen dat het vaak jammer is dat je van sommige dingen geen beelden meer hebt, je herinnering vervaagt en machteloos houd je je vast aan dat wat je nog weet. Blader eens terug door je foto’s, pak ze eens vast en voel wat er bij je los komt.

Ik ben nu een paar jaar verder, heb mijn bestemming gevonden en ben gelukkig. Wegen vol uitdagingen, nieuwe kennismakingen en ontwikkelingen. Ik ontmoette vrouwen die mij vroegen om lingerieshoots te doen, mijn eerste stappen richting de mij nu zo vertrouwde Boudoirfotografie sessies. De eerste keer dat ik dat deed vond ik het heel spannend. Je weet dat iemand jou voor 100% vertrouwt en je hoopt dat je het mooiste van iemand naar voren haalt en dat lukte.

Vol herwonnen zelfvertrouwen verlieten de vrouwen met de door mij gemaakte foto’s mijn studio.

Die positieve verandering in de houding van mijn klanten is de mooiste reden waarom ik de boudoir fotografie sessies zo geweldig vind om te doen. Vrouwen voelen zich beter over zichzelf en zijn trots op wat ze op de beelden zien. Ik besloot mij te richten op deze vorm van fotografie:

Boudoirfotografie bij natuurlijk licht. Dat is vrouwelijk, sensueel, verleidelijk en chique.

Iedere keer kijk ik ernaar uit welke creativiteit, mooie spullen en unieke ideeën mijn klanten meebrengen voor hun persoonlijke boudoirfotosessie! Het geeft mij de mogelijkheid om keer op keer unieke beelden te maken tijdens een gezellige en intensieve fotografiedag met mijn klant. Een samenwerking die verder gaat dan technisch goede foto’s maken, een proces waar je samen in gaat en waarvan het resultaat alleen succesvol is als je er beiden volledig voor gaat.

Zin om ook samen met mij dit proces in te gaan? Neem gewoon eens contact met me op.

Hoe mooi is het wanneer elke vrouw zich meer zelfverzekerd voelt, krachtig, bewust van haar schoonheid, ongeacht leeftijd of maten!

Vereeuwig de mooiste versie van jezelf

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden, wil je een dag waarin jij centraal staat? En wil je vrouwelijk en stijlvol geportretteerd worden, waarbij je prachtige foto's in persoonlijk stijlvol album helemaal tot zijn recht komen? Jij en je partner zullen nog een leven lang nagenieten van deze bijzondere ervaring!

Het moment om jouw schoonheid te (her)ontdekken en vast te leggen is nu gekomen!

Neem contact op