Portretfotografie met een zeer tevreden klant!

Portretfotografie, natuurlijk ook in mijn studio!

Francis vroeg mij een tijdje geleden voor een portretfotografie sessie om haar foto’s te maken voor haar nieuwe website en online profielen. Natuurlijk wilde ik dat. Francis vertelde mij wel dat ze het heel eng vond en er ontzettend tegen op zag omdat zij zichzelf niet fotogeniek vindt. Ik kon haar nog niet gerust stellen met woorden en hoopte dat ze na de sessie een heel ander gevoel over zichzelf zou hebben. Wetende dat wanneer je ontspant en de fotosessie met een beetje humor benadert, er altijd mooie foto’s ontstaan. Bovendien is Francis een heel mooie vrouw en dat mag ze ook wel eens weten van zichzelf!

In de ochtend van haar sessie las ik op Facebook dat zij onderweg was naar mijn studio met 3 mensen om haar heen om haar te steunen. Dat zou een gezellige boel worden tijdens de portretfotografie van vandaag dacht ik nog! En dat werd het ook. De zon scheen vandaag en we namen ons kopje koffie op het terras achter de studio. Lekker ontspannen namen we de plannen door. Francis is kapster en een heel goede vakvrouw die gespecialiseerd is in het kleuren van haar. Na een uitgebreide diagnose vindt zij de perfecte kleuren voor jouw look. Omdat dit voor haar belangrijk is, wilde Francis kleuren terugvinden in de portretten. Dus namen ze een confetti-kanon mee…. En dat zorgt natuurlijk voor uitdagingen! En lol! En dus werd het een ontzettend leuke fotosessie waarbij we ontzetten mooie foto’s hebben kunnen maken.

Ik kan jullie wel vertellen hoe leuk het is om je foto’s te laten maken samen met mij tijdens een sessie portretfotografie, maar hoe leuk is het om de ervaring van een klant te lezen? Dit is trouwens niet alleen leuk om te delen met jullie maar ook maakt het me heel trots om te lezen!

Op Facebook plaatste Francis haar ervaring:

“Vandaag heb ik mogen ervaren wat een geweldige vakvrouw Mireille Poeisz is. “A big shout out, to her!”.
Haar professionaliteit als fotografe, haar kalmte én geduld gaf mij mijn zelfvertrouwen om foto’s van mezelf te laten maken. Dit is niet te vergelijken met selfies mensen! Vaak voelde ik me ongemakkelijk, of te klein/ dik enz. Zij gaf mij het gevoel hoe puur, ‘lang/slank’, ik me kon voelen. Zonder trucage…
Bij een paar foto’s als proef in het begin, liet ze me foto’s zien waarvan ik niet kon geloven dat ik het was.
Wil jij/u ook mooie foto’s laten maken, dan is Mireille zeer zeker een aanrader.”

portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss

En behind the scenes:

 

Behind the scenes portretfotografie Mireille Poeisz

Post A Comment