Portretfotografie

Naast de boudoir fotografie, fotografeer ik ook met grote regelmaat fashion, gezinnen en kinderen. Portretfotografie is een van de takken van de fotografie waar ik mij ook zeer mee verbonden voel. Regelmatig start ik ook eigen projecten op, zoals mijn Vijftig Tinten Grijs Project.

P

Profielfoto's zakelijk

Goede en representatieve zakelijke profielfoto nodig?

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss
Portretfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-Paul Smithuis

P

Portretfotografie

Een portret is een ultieme weerspiegeling van de persoon die je aan mij laat zien op het moment dat we aan het fotograferen zijn. Ben je verlegen, onzeker, voel je je sterk, ben je blij of afgeleid, allemaal momenten die prachtig in een portretserie tot hun recht komen. Wat zo mooi is, is dat jouw omgeving jou herkent in alle momenten die ik vastleg of soms juist heel verrast is door een bepaalde blik die ze iets minder van je kennen. Ook jij zal anders naar jezelf kijken na het zien van de mooie serie portretten die we samen gemaakt hebben.

F

Fashion

Lingerie en fashion zijn voor mij een belangrijke uiting van ieders persoonlijkheid. In mijn fotografie is styling van de kleding en lingerie heel bepalend voor het eindresultaat. Naast mijn zakelijke opdrachten wil ik graag mijn eigen thema’s uitwerken om steeds weer mijn creativiteit te ontwikkelen.

Fashion fotografie, portretfotografie, fashion photography, fashionshoot, image by Mireille Poeisz
Portretfotografie, Boudoir fotografie Duoshoot door Mireille Poeisz

D

DuoShoot

You are my friend, stay with me

Met de geweldige modellen Le Nore, Jilse Rigter en de syliste, MUAH Sandra Faassen hebben we gewerkt aan een duoshoot met als doel een publicatie in het Franse magazine Le Fil d’Or. Samen hebben we een moodboard gemaakt om het thema te ontdekken waar we ons alle vier prettig bij voelden. Het thema ontwikkelde zich rond een intens diepe vriendschap tussen twee vrouwen. Waar ik uitging van onschuld en romantiek ontdekte ik bij het zien van de beelden dat er toch een sterke sensualiteit van het scherm straalde. Onschuld en sensualiteit gaan samen of balanceren op hetzelfde randje?

De publicatie is rond, in augustus zullen de foto’s twee complete spreads vullen van het magazine Le fil d’Or.

P

Project 50 Tinten Grijs

Ik ben dit project gestart om te laten zien hoe mooi elke vrouw in elke leeftijd is. Hoe leuk het is om gefotografeerd te worden en hoe bijzonder mooi het hebben van grijs haar is. De fotoshoot maakt je bewust van je houding en uiterlijk en geven een boost aan je zelfvertrouwen.

De in totaal 50 dames die we de komende tijd gaan uitnodigen worden opgemaakt door professionele visagistes (Sandra Faassen van Madame-S, Miriam van Gerwen en Annemarie van Gestel) en aangekleed door de kledingstyliste Astrid van Gulik van Flow Pure fashion in Oss.

De dag is kosteloos en een ware beleving, een verwenmoment puur voor jezelf en je krijgt mooie foto’s mee naar huis. Onder de enige voorwaarde dat we deze foto’s mogen tonen aan iedereen!

Alle foto’s die we gemaakt hebben vind je hier.

Een impressie van een dag 50 tinten grijs vind je in de video hieronder:

Dame uit het Vijftig Tinten Grijs project, portretfotografie door Mireille Poeisz