Romantische Bruidsboudoirshoot in de buitenlucht

De bruidsboudoirshoot met Romée was er 1 om niet te vergeten, wat een leuke meid om mee te werken en wat hadden we een prachtig weer! We hebben de fotoshoot naar buiten verplaatst omdat het hier een heerlijke 30 graden was en de natuur op zijn mooist. Natuurlijk moesten we rekening houden met de harde zon, maar in de tuin zijn genoeg schaduwrijke plekken en was het heerlijk aangenaam qua temperatuur.

Als je al wat gebladerd hebt op deze site vind je al foto’s terug van deze bruidsboudoir fotoshoot. In deze blog de mooiste foto’s op een rijtje.

Het album dat ik ervan gemaakt hebt, barst van de romantiek door de frisse kleuren en de mooie Romée. De visagie en haarstyling werd door Salon Keijzers van Marije Keijzers (Puttershoek) gedaan. Zij hielp bovendien als volleerd assistente tijdens de bruidsboudoirshoot mee met het vasthouden van de reflectieschermen, de sluier of het nog net even recht leggen van een stukje stof.

 

Foto’s van deze romantische bruidsboudoirshoot

Bruidsboudoirshoot door Mireille Poeisz, boudoir fotograaf Bruidsboudoirshoot door Mireille Poeisz, boudoir fotograaf Bruidsboudoirshoot door Mireille Poeisz, boudoir fotograaf Bruidsboudoirshoot door Mireille Poeisz, boudoir fotograaf Bruidsboudoirshoot door Mireille Poeisz, boudoir fotograaf Bruidsboudoirshoot door Mireille Poeisz, boudoir fotograaf

 

Post A Comment