Vereeuwig de mooiste versie van jezelf samen met mij

Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

R

Romantische fotoshoot

Boudoirfotografie kan in veel sferen uitgevoerd worden. Van een romantische fotoshoot naar een wat meer sexy of stoere sessie. Alles hang af van de keuze die je maakt in de lingerie die je meeneemt.

Heel romantisch is de fotoshoot als je veel wit of zachte pasteltinten uitkiest. Vooral in het voorjaar zijn de kleuren van de natuur perfect geschikt om alles zo romantisch mogelijk te hebben. Zorg voor bloemen in je haar of een kanten jurk, een off shoulder truitje of een mooie romantische hoed. Alles draagt bij aan de zachtheid en je maakt op die manier van je boudoirshoot een heel romantische fotosessie. Voor bruiden is het natuurlijk perfect als je jouw bruidslingerie meeneemt. Hoe romantisch wil je het hebben!

In mijn keuze van achtergrond en licht gebruik houd ik er ook rekening mee dat jij een romantisch type bent. Ik zorg voor het zachte beauty licht en ik zorg voor weinig afleiding van achtergrond in het beeld. Geen drukke omgeving maar rust en ook hier weer lichte tinten.

R

Romantische fotosessie

Aan de visagiste vragen we om je make up zo naturel mogelijk te houden, vaak kiezen we voor een mooie slag in je haar of romantische krullen zodat je daar speels mee kan spelen en (heel praktisch trouwens) je weet gelijk wat je met je handen kan doen!

Tijdens de boudoirshoot kan je de romantische fotosessie afwisselen met een meer sexy fotoshoot, wat je daarvoor kan doen en wat wij daarin als fotograaf en visagiste kunnen betekenen lees je in dit artikel.

Wil je meer informatie of heb je vragen naar aanleiding van dit artikel, bel of mail me gerust. Of blader lekker door de website voor meer inspiratie.

Je kan ook via het contactformulier mijn gratis Ebook aan vragen waarin alles staat over boudoirfotografie.

Voorbereiding boudoir fotoshoot, boudoir fotografie door Mireille-Poeisz
Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

Het op je gemak gesteld worden

en de schaterlach

Wil je mijn tips, informatie, acties en ontwikkelingen blijven volgen?