Sensuele fotoshoot? Zo kan het ook: Sophie laat haar persoonlijke groei zien door jaarlijks een boudoirshoot te doen

Sensuele fotoshoot wordt een speciaal document voor het leven

Volg Sophie ieder jaar in haar groei naar volwassenheid

Voor mijn vriend en verloofde wilde ik iets heel speciaals doen in de aanloop van onze bruiloft.
Dit duurt nog wel een aantal jaar, maar ik zag ergens het concept boudoir fotografie voorbijkomen. Ik dacht meteen stiekem: dat lijkt me best wel leuk. Dat is een sensuele fotoshoot die heel vrouwelijk is. Ik heb me er toen een beetje over ingelezen, en zag dat het gebruikelijk was om zo’n fotoserie aan je aanstaande te geven vlak voor de bruiloft. Als een soort van teaser. In mijn hoofd begon zich toen een spectaculair plan te ontvouwen, omdat mijn vriend ook bijna jarig was.

Wat als ik nou elk jaar een paar van zulke foto’s liet nemen, die elk jaar wat volwassener werden?

Van de vriendin die hij nu heeft, tot een echte vrouw?
Elk jaar op zijn verjaardag zou ik hem dan een hint kunnen geven, en voor ons trouwen dan uiteindelijk de fotoserie.

Door het enthousiasme en de vlotte aanpak van Mireille is mijn dagdroom nu werkelijkheid geworden en heb ik de eerste fotosessie achter de rug!

Van tevoren maak je je natuurlijk druk om de poses en of de kleding die je meeneemt niet stom is, en op die manier was de shoot met Mireille zoveel meer dan ik ervan had gehoopt. Ook al zat ik vast in het openbaar vervoer en was ik daardoor te laat, ik werd met open armen ontvangen. Het contact verliep heel soepel en ik voelde me meteen op mijn gemak. Er was ruimte om dingen te bespreken, en ik kon merken dat ik ondersteund werd door iemand met ervaring en een goede smaak. De shoot zelf was voorbij voor ik het in de gaten had, zo soepel ging het!

Met name de humor en goedgeplaatste tips van Mireille kon ik erg waarderen. Het was zo ontzettend leuk en ik kan niet wachten tot volgend jaar!

En het resultaat mag er nu al wezen, al zeg ik het zelf haha..

Sensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - OssSensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - Oss

Sensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - Oss Sensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - Oss Sensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - Oss Sensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - Oss  Sensuele fotoshoot - Boudoirfotografie - Mireille Poeisz - Oss

Sensuele fotoshoot

Interesse om zelf ook zo’n serie foto’s te laten maken? Neem dan contact op met mij.

Deze serie werd mede mogelijk gemaakt door Sandra Faassen van Madam S

Post A Comment