Vereeuwig de mooiste versie van jezelf samen met mij

Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

S

Sexy fotografie

Zorg dan dat je je goed laat informeren over de manier van werken, de stijl van de fotografie, hoe sexy vind jij de foto’s van de fotograaf, is dat wat je zoekt, wil je sexy of erotische fotografie, wil je meer vrouwelijke fotografie of zoek je artistiek naakt.

Wat voor jou sexy fotografie is is voor een ander niet altijd hetzelfde. Fotografen die sexy fotografie aan bieden hebben ieder hun eigen stijl en aanpak. Reden genoeg om je daarin van te voren goed te verdiepen. Sexy wordt nogal eens verward met erotisch. Of misschien vind jij erotisch sexy en is dat juist precies wat je zoekt.

Wat heel sexy (niet erotisch) is om te doen, in mijn beleving, is de nieuwste trend: boudoirfotografie.

Dit is een zachte vorm van vrouwelijke en sexy fotografie waarbij de fotograaf samen met jou in een slaapkamer achtige setting jouw sexy foto’s gaat maken. Dat is van oorsprong zo, ik merk dat tegenwoordig de boudoirfotografen ook vaker naar buiten gaan, want hoe mooi is een fotoshoot in jouw lingerie of sexy jurkje in de natuur? Gebruik makend van de jaargetijden, het natuurlijke licht en de omgeving.

S

Sexy fotograaf

Van oorsprong wordt er dus gewerkt in een slaapkamerachtige setting. Dat betekent een tal van mogelijkheden die je in een reguliere professionele sexy fotostudio niet tegenkomt. Je kan bijvoorbeeld een mooie hotelkamer je fotosessie laten maken. Bruiden gebruiken nog wel eens de bruidssuite waarin zij overnachten voor de bruiloft. Dat is voor de bruidegom natuurlijk helemaal een geweldige verrassing.’ Jij bent hier al eerder geweest ‘zal hij zeggen als jij jouw sexy foto’s laat zien aan hem de nacht na jullie huwelijksdag. Als bruid vertel je natuurlijk niet van te voren wat jouw cadeau zal zijn voor hem op de bruiloft….

Mogelijkheden te over om sexy foto’s te laten maken door een fotograaf.

Wil je meer informatie, bel of mail me of blader door de website heen voor inspiratie.

Of vraag mijn gratis Ebook aan via het contactformulier voor meer inspiratie, tips en ervaringen van anderen.

Voorbereiding boudoir fotoshoot, boudoir fotografie door Mireille-Poeisz
Boudoir fotografie, boudoir fotoshoot door Mireille Poeisz

Het op je gemak gesteld worden

en de schaterlach

Wil je mijn tips, informatie, acties en ontwikkelingen blijven volgen?