Traditionele Etalage shoot bij Koning Bodyfashion in Oss

Tradities moet je in ere houden!

De traditionele Koning Bodyfashion etalageshoot is dit jaar wel een heel bijzondere geweest.

Eentje waarbij niet alleen het model uit haar comfortzone gehaald is maar waar zeker ook ik voor een uitdaging ben gezet!

Het resultaat is vanaf nu de hele maand december in de etalage van Koning Bodyfashion in Oss te zien​.

Voor mij was het spannend omdat de lokatie nou niet bepaald vrouwelijk was: The Carwash in Oss. Hoe zou ik dat vrouwelijk kunnen krijgen dacht ik al weken van te voren. Gelukkig bleek al snel dat met mooie lichtjes die de Carwash zelf had en het gebruik van de draaiende wasborstels als achtergrond, de foto’s heel goed zouden slagen.

Dappere Kim schreef na de shoot en de opening van de etalage:

Toen ik de oproep voor de fotoshoot las, heb ik misschien één minuut nagedacht en meteen gereageerd. Niet zozeer omdat ik dit altijd al heb willen doen, of dat ik mezelf daarvoor geschikt vind. Maar meer omdat ik een mens ben van nadenken, overwegen én mezelf afvragen wat een ander zal vinden. Ik vond het tijd om daar eens overheen te stappen en zag in deze actie de ultieme uitdaging. Ik heb er mijn persoonlijke geheime missie van gemaakt (met uiteindelijk één insider).
De uitdaging werd nog groter toen ik hoorde dat de shoot niet veilig en sierlijk in de studio bij Mireille Poeisz was, maar bij The Carwash!

Maar wie A zegt moet ook B zeggen vind ik. En wetende hoe goed Mireille in haar vak is, heb ik besloten om er vol voor te gaan. Samen met Mireille, Sandra (visagiste) en Hetty (Koning Bodyfashion) heb ik een hele leuke ochtend gehad. The Carwash was overigens erg gastvrij, dus ik voelde me redelijk op mijn gemak.
Nu het resultaat er is, ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Het zijn super mooie foto’s geworden, al zeg ik het zelf.

De vraag wat een ander ervan zal vinden heeft natuurlijk wel een paar keer door mijn hoofd gespeeld. Maar toen ik mijn vrienden als verrassing bij de onthulling zag, en mijn gezin ook enthousiast reageerde, heb ik dat laten varen.
Mijn geheime missie is dik geslaagd!

Hetty, Sjoerd en Pleuntje van Koning Bodyfashion, bedankt dat we weer een avontuur aangegaan zijn samen, Tom van The CarWash​ Oss, bedankt voor het mogen gebruiken van jullie prachtige wasstraat! Sandra Faassen bedankt weer voor je mooie visagie en haarstyling, model Kim van den Berk: je was geweldig, wat moest jij een kou verduren! Wat heb je mooie reacties gekregen op jouw foto die de komende maand 2 meter hoog in de etalage bij Koning Bodyfashion hangt. Zo geweldig om jouw vrienden bij elkaar te zien tijdens de officiële opening van de etalage. De steun van je vrienden is zeker bij het tonen van zoveel lef wel heel belangrijk!

Boudoirfotografie-Mireille-Poeisz-Koning Bodyfashion-Oss

Boudoirfotografie-Mireille-Poeisz-Koning Bodyfashion-OssBoudoirfotografie-Mireille-Poeisz-Koning Bodyfashion-Oss Boudoirfotografie-Mireille-Poeisz-Koning Bodyfashion-Oss Boudoirfotografie-Mireille-Poeisz-Koning Bodyfashion-Oss

Boudoirfotografie-Mireille-Poeisz-Koning Bodyfashion-Oss

One Comment

  • Mariëlle Henzen

    WOUW!!! Trots op mijn dinnetje Kim! Wat een prachtige krachtige foto’s! Dat kan alleen als een goed model en een goede fotograaf elkaar echt aanvoelen. En dat is aan beide dames wel toevertrouwd

Post A Comment