Je hebt de beste versie van mijzelf naar boven gehaald…

Heb jij ook meer zelfvertrouwen nodig? Wil jij de beste versie van jezelf laten vast leggen?

Lees wat Jacqueline ervaren heeft na haar boudoirshoot…

Hi Mireille,

Ik wilde nog eens bedanken voor het prachtige album dat je voor mij hebt gemaakt. Het was een geweldige ervaring om voor jou te mogen poseren. Wat een fantastische dag. Heerlijk om eerst lekker door Sandra in de make-up gezet te worden en daarna mijn haar prachtig in de krullen. Dat gaf al wat meer zelfvertrouwen waardoor ik wat kon ontspannen, want spannend was het zeker.

De reden voor deze fotoshoot was dat ik zeer ontevreden was met mijn lichaam en daar best onzeker door was geworden. Mijn leeftijd  en de overgang hebben het veranderd. Zelf kijk je alleen maar naar je negatieve punten. Dus toen ik deze fotoshoot voor mijn 55e verjaardag kreeg had ik daar mijn bedenkingen over. Jij wist op een hele subtiele manier me er van te overtuigen dat ik nog wel een mooie vrouw ben. Het resultaat is werkelijk schitterend en heeft me een echte boost in mijn zelfvertrouwen gegeven.

Ik voel me weer mooi en kijk nu anders naar mezelf in de spiegel. Je hebt de beste versie van mijzelf naar boven gehaald.

Nogmaals heel erg bedankt, het was een heerlijke ervaring om voor de camera te staan. Ik kan het vrouwen van mijn leeftijd zeker aanraden. Heerlijk toch om voor een dag fotomodel te kunnen zijn. Het zit in je en Mireille weet het uit je te halen en vast te leggen. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost!

In mijn werk heb ik dagelijks te maken met vrouwen die naar mij komen voor advies om er goed uit te zien aan de buitenkant. Deze fotoshoot laat je van binnen uit stralen.

Veel liefs,

Jacqueline

 

Wil jij na het lezen van deze ervaring meer vrouwen aan het woord zien? Kijk dan op deze pagina.

Zelfvertrouwen door een boudoirfotoserie Zelfvertrouwen door een boudoirfotoserie Zelfvertrouwen door een boudoirfotoserie Zelfvertrouwen door een boudoirfotoserie Zelfvertrouwen door een boudoirfotoserie

Post A Comment