Zwangerschap en boudoirfotografie, juist omdat er niets vrouwelijker is dan zwanger zijn!

Zwangerschap en een boudoirfotosessie?

Niet elke vrouw zou er gelijk aan denken als de zwangerschap zich heeft aangekondigd. Je voelt je niet altijd heel vrouwelijk doordat de vormen van je lichaam veranderen. Je wordt zwaarder, bent vaak misselijk, houdt vocht vast en je huid rekt zienderogen op. Allemaal redenen om je niet zo sexy te voelen als je zou willen. En toch is het iets raars om te vergeten hoe vrouwelijk je bent juist op dit moment! Er is namelijk niets vrouwelijker dan zwanger zijn. De vrouw is de bron van al ons leven, ons lijf zorgt voor de toekomst, een nieuw leven van een mooi persoon, jouw kind, een nieuwe burger in de maatschappij die iets goeds kan gaan betekenen voor de wereld, jullie wereld, hoe groot of klein ook!

Niet iedereen weet het maar ik kon zelf tot mijn grote verdriet geen kinderen krijgen. Geen enkele medische verklaring voor, gewoon, het kon niet. Klaar, jammer, doorgaan met je leven dus… Niet heel makkelijk maar nu de jaren voorbij gaan kan ik het accepteren en als er momenten zijn dat ik er wel verdriet om heb, laat ik de tranen gewoon komen. Dan slaat mijn man zijn arm om me heen en voelt met me mee. Zakdoek erbij en weer door. Zo gaat dat. Prima om die emoties te voelen, teken dat ik leef en mens ben toch?

Misschien dat ik daarom wel zo weg ben van de zwangerschap fotografie. Ik weet het niet, maar als een klant me belt en vertelt dat ze zwanger is en graag foto’s wilt, springt mijn hart en voel ik toch ook weer tranen. Maar dat zijn tranen van meevoelen met het wonder dat er gebeurd is, want zwanger worden blijft iedere keer een wonder.

Miranda kende ik van een eerdere shoot die ze bij mij gedaan heeft. Ze is ondertussen getrouwd en waren al een tijdje bezig zwanger te worden zoals dat heet. Hoe heerlijk vond ik het te lezen dat ze nu zwanger is en toen de vraag kwam of ik haar wilde fotograferen werd ik natuurlijk heel enthousiast! Miranda is zelf erg creatief en zocht de mooie jurk uit, maakte de bloemencorsage in haar haar zelf en hoe mooi is het resultaat geworden nu we ook de mazzel hadden van geweldig weer zodat we heerlijk romantisch buiten konden gaan fotograferen.

Ik mocht gelukkig een paar foto’s uit de geweldige en romantische serie delen hier in dit blog.

Miranda hoopt hiermee andere zwangere vrouwen te kunnen inspireren om deze geweldige periode super vrouwelijk vast te leggen om voor altijd van te genieten!

Je mag tenslotte waanzinnig trots zijn op het vermogen van je lichaam om zwanger te zijn!

Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-blog zwangerschap Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-blog zwangerschap  Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-blog zwangerschapBoudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-blog zwangerschap Boudoirfotografie-Mireille Poeisz-fotograaf Oss-blog zwangerschap

 

 

Wil je nog een serie zien van een zwangere vrouw die dit ook met je wilde delen? kijk dan hier. 

Post A Comment