Zwangerschap, je voelt je best onzeker en toch ga je op de foto!

De zwangerschap van Fayelicia is een groot cadeau, zoals bij elke vrouw natuurlijk maar bij Fayelicia was het nog maar de vraag of het zou gaan lukken door een aantal medische ongemakken. Tot ieders geluk is de zwangerschap poging van Fayelicia en haar lieve vriend geslaagd en belde haar moeder mij op om dit moois vast te leggen met een boudoirfotosessie.

Onzeker stond Fayelicia voor mijn deur. Ik zag een prachtige jonge zwangere vrouw met een geweldige bos haar, prachtig gevormd door de al ver gevorderde zwangerschap! Dat worden mooie foto’s dacht ik nog. Haar moeder was mee gekomen en heeft de hele fotoshoot meegemaakt en geweldig geholpen met het sturen van het licht tijdens het fotograferen. Met veel lol hebben we de fotoshoot gedaan. Fayelicia had zich goed voorbereid en wist precies welke beelden ze wilde hebben van haar en haar mooie buik. Dat hielp om zo te werken naar een geweldig eindresultaat.

Vermoeid verlieten de dames mijn studio en ik kon niet wachten om de foto’s te gaan bewerken en om ze weer te kunnen tonen. Om een lang verhaal kort te maken (ik praat nogal graag…), dit is hoe Fayelicia het allemaal beleefd heeft:

“Tijdens je zwangerschap ga je door vele veranderingen en niet bij alle voel je je even goed.

Zelf was ik een beetje huiverig om op de foto te gaan op deze manier omdat ik mijzelf niet herkende zoals ik zelf ben, noem het onzekerheid. Maar door de begeleiding van Mireille en het plezier wat je krijgt tijdens het shooten verdwijnt de onzekerheid. Na zien van eindresultaat en hoe de foto’s zijn geworden ben ik super blij dat deze bijzondere periode in mijn leven is vastgelegd op zo’n mooie manier , Nogmaals Dankjewel !!”

Faye, juist jij bedankt voor de geweldige samenwerking die we hadden ook samen met je moeder. Ik heb er van genoten!

Een paar beelden willen we natuurlijk delen met de wereld:

Zwangerschap Mireille Poeisz Boudoirfotografie

Zwangerschap Mireille Poeisz Boudoirfotografie Zwangerschap Mireille Poeisz Boudoirfotografie

 

Met dank aan Nadia Custers voor de visagie

One Comment

Post A Comment